Foto: Shutterstoc

Gå aldrig galt i byen, når det kommer til mad, hvis du vil forblive i dit gode humør. Sådan lyder et godt råd til mænd.

Sponsoreret indhold

Derfor er det altid godt at kende til de rigtige steder at spise, så du slipper for ubehagelige overraskelser, der skuffer. Men bare rolig. For vi har sørget for en lille guide, der fortæller dig lidt mere om, hvor du finder den gode mad i København. 

Vi har samlet nogle af vores favoritsteder og samtidig udvalgt nogle af de gode områder, hvor du finder verdenskøkkener med alverdens forskellige muligheder. Og selvom vi ikke fortæller dig så meget om den bedste restaurant i Valby, så kan du jo hurtigt springe på en bus. For Indre København rummer meget af alt det gode, som er værd at opleve. 

Lad os mødes i Kødbyen

Det gamle industrikvarter, hvor kødindustrien holdt til i fortiden, er i dag et madmekka midt på Vesterbro. Lige ved den populære Sønder Boulevard finder du de hvide huse med de blå vinduer og døre. Og her er der meget mad, som du bør smage på. Kødbyen er ét af de steder, hvor du aldrig går galt i byen. 

Du kan spise alt fra gourmet på Gorilla til en lækker pizza på Mother. Der er også masser af andre muligheder, og du kan nemt fange en god burger derude. Der er også masser af fisk og forskellige kødretter, men vi må heller ikke glemme de gode barer. Mikkeller har en afdeling i Kødbyen, hvor du får lækre øl til enhver anledning. 

Madklubben slår aldrig fejl

Selvom Madklubben har mange forskellige koncepter, så tør vi godt love dig for, at du altid kan finde en ret, der blive din nye favorit på menukortet. Stifterne af Madklubben har formået at skabe et madunivers, hvor kvalitet ikke behøver at koste en formue. I dag har de flere end 20 forskellige restauranter i København og nu også i Aarhus og Esbjerg. 

Her finder du alverdens koncepter, og du kan forberede dig hjemmefra. For på deres hjemmeside vil du kunne finde nyttige informationer om hver enkelte restaurant. Så kan du også snyde lidt og være på forkant med menukortet. Vi anbefaler især Bistro de Luxe, Bazaar og Food Club, der er tre vidt forskellige koncepter, men som altid leverer mad i topklasse. 

Manfreds for mandehygge

Manfreds er en restaurant, der ligger placeret i den populære Jægersborgsgade på Nørrebro. Her finder du en hyggelig restaurant med en afslappet atmosfære, hvor du ofte ser de mange kokke gå fra den ene side af gaden og over til restauranten. Heldigvis er svaret på spørgsmålet meget simpelt. Manfreds storebror er nemlig den skamroste gourmetrestaurant Relæ, der ligger lige overfor. 

På Manfreds får du fantastisk mad og gode øl, og så er det til at betale. Hvad siger du til en hjemmerørt tatar med masser af mayo og en god øl til under 200 kroner? Det er vist ikke noget, der er nemt at sige nej til. Og så får du samtidig deres fantastiske surdejsbrød til, som er svært vanedannende.