Cofoco inviterer byens madører til at teste januarmenuen på fire udvalgte italienske Cofoco-restauranter i Indre By, Søborg, på Vesterbro og Islands Brygge.
Det er ikke nær så populært at forkæle sanserne med et restaurantbesøg i januar, som det er i årets øvrige måneder. Der skal spares på pengene efter en dyr december, og nytårsforsættet om at smide fem kilo skal overholdes.
Men Cofoco gør sit for at friste dig til at smide håndklædet i ringen og forlade kødgryderne derhjemme.
I hele januar kan du gå ombord i en nøje sammensat menu for blot 200 kroner på udvalgte restauranter.
– Januar er normalt en måned, hvor det handler om at spare og spise hjemme, men i år skal det være anderledes. Derfor kører Cofoco med testmenuer på udvalgte dage i januar til særligt gode priser, så I også har råd til at spise, efter at I har været på januarudsalg, oplyser Cofoco.
Kristine Høeg er kommunikationschef på Cofoco. Hun fortæller til KBH.dk, at det gode tilbud blot forudsætter, at gæsterne svarer på et par spørgsmål om deres oplevelse efter middagen.
– Vi vil gerne slå et slag for, at man går ud og spiser i januar. Vi har lavet nogle testmenuer, der kører i hverdagene, og så er tanken egentlig, at man får et lille ark papir med nogle spørgsmål om maden, stemningen og servicen på restauranten efter middagen.
– Det er vigtigt for os, at folk fortsætter med at være glade for vores mad og service. Så derfor kører vi det her tilbud, hvor folk kan komme ind og spise hos os til en god pris, og hvor vi samtidig får mulighed for at dykke lidt ned i, hvad folk synes om vores restauranter, siger Kristine Høeg.
Det gode tilbud gælder på fire udvalgte Cofoco-restauranter, som hver især har sammensat en nøje udvalgt menu, der bør kunne friste de fleste.
– Tilbuddet gælder på nogle af vores italienske restauranter, fordi det virkelig er et køkken, vi elsker.
– På Vespa, som er vores italienske restaurant nede i Store Kongensgade i Indre By, severer de nogle fantastiske antipasto-retter. Her kommer man virkelig rundt i de italienske klassikere, siger Kristine Høeg til KBH.dk.
Vespa serverer seks antipasti, suppe hovedret og dessert.
Derudover kan madglade københavnere sætte sig til rette på Italy Søborg, Spuntino på Vesterbrogade og på Scarpetta på Islands Brygge. Sidstnævnte serverer fem retter med fisk, suppe, pasta, hovedret og dessert.
– Der er altid plads til et sødt punktum på Cofoco, siger Kristine Høeg og tilføjer, at vegetarer sagtens kan få tilpasset menuen til deres behov.
De skal blot tage kontakt til restuaranten efter at have købt billet.
Hvis du er i humør til italiensk for 200 kroner, kan du købe billet på madbillet.dk. Derinde kan du også danne dig et overblik over alle menuerne, inden du beslutter dig for, hvilken restaurant du helst vil aflægge et visit.